Info til vikarer

Her kan du finde relevante informationer til dig som vikar.

Vikarjobs

ReadyWork har altid en række ledige vikarjobs indenfor vores kompetenceområder, som er entreprenørarbejde og det sundhedsfaglige på Ready2Care. Vi finder de bedst kvalificerede vikarer til den opslåede stilling.

På vores Facebook-side kan du finde nye jobopslag. Derfor opfordrer vi til, at du holder dig orienteret på Facebook.

Sygdom

Skulle du være så uheldig at blive syg og have en vagt hos os, er det vigtigt du ringer ind så hurtigt som muligt i tidsrummet 6:00-24:00 og taler med os.

Derefter skal du søge om sygedagpenge fra din kommune via Borger.dk

Vi har linket dine rettigheder på siderne herunder:

FOA-Timelønnet vikar

3F- vikar

Rady2Work søger en medarbejder med godt kendskab til trælast, til en kunde i Greve, du skal have et gyldigt kørekort og truckcertifikat, der vil være tale om et længerevarende vikariat for den rette.Vi tilbyder god løn, ordnede arbejdsforhold samt vi har overenskomst med 3F.Ansøg gerne på r2c@ready2care.dkHilsen teamet i Ready2work ...
View on Facebook
Kunne du tænke dig at være med i Ready2Care som fastansat vikar team.Til opstart i midt april. Vi søger lige nu.5 fastansatte ssh med garanti for timer5 fastansatte ssa med garanti for timer. 2 fastansatte spl med garanti for timerVi Tilbyde :Løn hver 14 dag Ny Firmabil.Brændstof Gode arbejdsforhold. Frihed med ansvar.Masser af vagterVi Forventer :Du er møde stabil.Sætter en ære i dit job.Ren straffeattest.Er til rådighed 5 dage om ugenMinimum forventer man tager vagter hver 3 weekend. Kan tage Minimum en reference fra tidligere jobs. Vi dækker kommunerne.Slagelse. Sorø. Ringsted. Holbæk. Næstved. faxe. Køge. lejre Stevns. OsvHvis du bor inden for dette område er det bestemt en fordelEr du noget for dig send en ansøgning på vores hjemmeside Ready2Care.dk eller på mail R2c@ready2care.dk så holder vi øje med din ansøgning.vi holder løbende samtaler. ...
View on Facebook
FIND OS PÅ FACEBOOK

Sådan opretter du et password

Introduktionsvideo

Sådan bruger du kalenderen

Introduktionsvideoer

Introduktion til kalenderen 2:29

Sæt dig til rådighed 2:03

Lav en bemærkning, ferie.. 1:33

Har du spørgsmål?
Intet problem

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for en uforpligtende snak om dine muligheder i Ready2Work.

Om Ready2Work

Hvordan tilmelder jeg mig som vikar?

Du kan ansøge ved at klikke på “ansøg nu” nedenfor. Husk, at have dit uddannelsesbevis, kursusbeviser og straffeattest klar. Vi indhenter din børneattest, hvis du skal arbejde med børn.

Hvordan logger jeg ind på min bruger?

Hvis du allerede har en bruger, kan du logge ind ved at klikke nedenfor. Du kan også scrolle til toppen eller bunden af hjemmesiden og klikke på bruger-ikonet i toppen af højre hjørne.

Hvor i landet kan jeg få vagter?

Når du er vikar hos Ready2Work stræber vi efter, at du får vagter i nærheden af din bopæl. Ready2Work er lokaliseret i Ringsted, men dækker det meste af Sjælland.

Hvordan finder jeg vagter?

Når du bliver tilmeldt som vikar, bliver du også tilmeldt vores app. Her kan du finde alle oplysninger omkring selve arbejdspladsen, kontaktpersonen, timesedler, beskeder fra Ready2Work og meget mere.

Information til vikarer

Hvordan bruger jeg kalenderen?

Vi har forskellige vejlednings-videoer bl.a. til hvordan man bruger kalenderen. Du kan finde dem på linket nedenfor.

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver syg?

Hvis du bliver syg og har en vagt hos Ready2Work, er det vigtigt, at du ringer ind så hurtigt som muligt i tidsrummet fra 6.00 til 24.00 og taler med os.

Derefter skal du søge om sygedagpenge hos din kommune via borger.dk

Herunder finder du relevante links.

Hvor finder jeg kursus i hygiejne?

Du kan finde SSI’s vejledning i håndhygiejne på linket nedenfor.

Hvor finder jeg min timeseddel?

Du kan finde en PDF af en timeseddel herunder og printe den.