Info til virksomheder

Ready2Work er et vikarbureau i Ringsted for entreprenør- og industriområdet. Hos os får du altid kvalificerede vikarer, der opfylder forskellige krav. Som virksomhed har du mulighed for at benytte dig af en deltidsvikar, hvor vikaren i en kort eller længere periode arbejder for dig. Ved ansættelse af en deltidsvikar får begge parter mere fleksibilitet.

Ready2Work finder en løsning til dig

Hos Ready2Work kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning til dig indenfor entreprenør- og industriområdet. Vores opgave er at finde de ressourcer, der er behov for at at løse den opgave, du står med.

Ready2Work kan hjælpe dig døgnet rundt med at finde den rette vikar til dig. Vi kan hjælpe dig med f.eks. en deltidsvikar eller fuldtidsvikar. Vi har kandidater i forskellige kompetenceområder – og derfor kan vi altid hjælpe dig med at finde en løsning – alt efter hvad du efterspørger.

Ressourcerne

Vi hos Ready2Work har et stærkt team. Vi sigter altid efter konstant, sikker og hurtig respons for både virksomhed og vikar. Vores fokus er på kvalitet og sikkerhed – og derfor er det vigtigt for os, at alle parter føler dette.

Hos Ready2Work opstarter vi vores søgeprocess fra det øjeblik, hvor du tager kontakt til os. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, krav og efterspørgsel. Vi arbejder på at finde en kvalificeret deltidsvikar eller fuldtidsvikar, som passer til jeres behov.

Ready2Work har fokus på at være kvalitetsbevidste – og står altid klar til at hjælpe dig døgnet rundt – alle ugens dage.

Fokus på kvalitet og sikkerhed

Hos Ready2Work har vi et målrettet fokus på kvalitet og sikkerhed – både for virksomhed og vikar. Vi udvælger nøje vores vikarer og derfor kan vi altid garantere en effektiv og sikker dækning af det arbejde, som vores vikarer udfører. Om det er en deltidsvikar eller fuldtidsvikar – bliver vikarerne løbende fagligt vurderet, såvel som vurderet personligt. Derudover bliver der altid fulgt op på tilbagemeldinger fra de udførte opgaver. 

Rady2Work søger en medarbejder med godt kendskab til trælast, til en kunde i Greve, du skal have et gyldigt kørekort og truckcertifikat, der vil være tale om et længerevarende vikariat for den rette.Vi tilbyder god løn, ordnede arbejdsforhold samt vi har overenskomst med 3F.Ansøg gerne på r2c@ready2care.dkHilsen teamet i Ready2work ...
View on Facebook
Kunne du tænke dig at være med i Ready2Care som fastansat vikar team.Til opstart i midt april. Vi søger lige nu.5 fastansatte ssh med garanti for timer5 fastansatte ssa med garanti for timer. 2 fastansatte spl med garanti for timerVi Tilbyde :Løn hver 14 dag Ny Firmabil.Brændstof Gode arbejdsforhold. Frihed med ansvar.Masser af vagterVi Forventer :Du er møde stabil.Sætter en ære i dit job.Ren straffeattest.Er til rådighed 5 dage om ugenMinimum forventer man tager vagter hver 3 weekend. Kan tage Minimum en reference fra tidligere jobs. Vi dækker kommunerne.Slagelse. Sorø. Ringsted. Holbæk. Næstved. faxe. Køge. lejre Stevns. OsvHvis du bor inden for dette område er det bestemt en fordelEr du noget for dig send en ansøgning på vores hjemmeside Ready2Care.dk eller på mail R2c@ready2care.dk så holder vi øje med din ansøgning.vi holder løbende samtaler. ...
View on Facebook
FIND OS PÅ FACEBOOK

Har du brug for en vikar?

Vi står klar døgnet rundt – alle ugens dage. Du kan derfor altid kontakte os.

Vikarer indenfor sundhed og pleje

Ready2Work er en del af et større vikarbureau, der også omfatter Ready2Care, som dækker sundhedsfaglige vikarer.

Dermed kan din virksomhed få dækket sit behov for vikarer gennem ét vikarbureau. Samtidig sikrer det, at vores vikarer har let ved at finde arbejde året rundt.

Ready2Care omfatter bl.a. social- og sundhedshjælpere, plejehjemsassistenter, hjemmehjælpere, sygeplejersker og rengøringshjælp etc.

Sådan opretter du et password

Introduktionsvideo