Om Ready2Work

Ready2Work er et vikarbureau lokaliseret i Ringsted, men med et meget bredere dækningsområde – faktisk har vi vikarer i det meste af Sjælland. Vi er Sjællands bedste vikarbureau og har stor foklus på at finde kvalificerede vikarer samt det bedste match mellem vikar og virksomhed. Ready2Work er især for entreprenør- og industriområdet.

Tryghed mellem virksomhed og vikar

Vi har stort fokus på sikkerhed og tryghed mellem virksomhed og vikar. Derfor kan du trygt søge enten et vikarjob eller ansatte hos os. Vi arbejder målrettet med begge parter – for at skabe den bedste oplevelse for alle. 

Hos Ready2Work kan vi hjælpe dig døgnet rundt – alle ugens dage. Vi har altid folk ved telefonen, så vi er klar til at hjælpe dig fra du ringer til os – til dit projekt eller arbejde er afsluttet. 

Idet vi arbejder målrettet med det personlige hos både vikar og virksomhed, kan vi altid sikre dig kvalificerede vikarer og arbejdspladser. Der bliver sat en del høje krav til begge parter – og vi lægger vægt på, at alle har den bedste oplevelse. Som vikar kan du udvikle dine kompetencer løbende og som virksomhed, kan du få hjælp – hvor du muligvis mangler ekstra hænder.

Kvalitet

Hos Ready2Work udarbejder vi altid et gennemgående og grundigt interview af vores vikarer, således at vi kan sikre os at vores vikarer kommer til at beskæftiger sig med lige netop dét de er bedst til. Ved at udfører denne metode, sikre vores vikarbureau jer – for at I får de bedst kvalificerede vikarer til den efterspurgte opgave.

Dette interview, som bliver foretaget, har til formål at danne et overskueligt overblik af vikaren. Her bliver der skabt et billede af hvad vikaren ønsker, hvilke faglige kompetencer vikaren indeholder og hvilke medmenneskelige egenskaber har. På denne måde kan vi få overblik over hvilke spidskompetencer den individuelle vikar har.

Ready2Work er et vikarbureau for industri og entreprenører. Vi har også sundhedsfaglige vikarer på Ready2Care.

Vil du vide mere?

Uanset om du vil vide, hvordan vi kan finde den rette vikar til din virksomhed eller hvordan du selv bliver vikar, så hjælper vi meget gerne.

Vikarer indenfor sundhed og pleje

Ready2Work er en del af et større vikarbureau, der også omfatter Ready2Care, som dækker sundhedsfaglige vikarer.

Dermed kan din virksomhed få dækket sit behov for vikarer gennem ét vikarbureau. Samtidig sikrer det, at vores vikarer har let ved at finde arbejde året rundt.

Ready2Care omfatter bl.a. social- og sundhedshjælpere, plejehjemsassistenter, hjemmehjælpere, sygeplejersker og rengøringshjælp etc.

Ansøg om at blive vikar

KLIK HER

Find vikarer til din virksomhed

KLIK HER

Har du allerede en bruger?

LOG IND