Bliv vikar

Når du er vikar hos Ready2Work kan du afprøve en række forskellige jobs hos virksomheder. Du får muligheden for at udvikle dine kompetencer arbejdsmæssigt og personligt.

Stor fleksibilitet

Når du ansat som vikar, skal du være klar over at du ikke har en fast arbejdsplads. Derfor skal du være forberedt på at kunne være klar til at skifte mellem forskellige jobs og virksomheder. Ydermere vil der forekomme akutte vagter – såvel som planlagte vagter over en kort eller længere periode. 

Som vikar skal du være forberedt på, at der bliver stillet en masse krav til dig. Det er ikke krav af den faglige kaliber, men der bliver sat store krav til dine personlige egenskaber. Du skal derfor være indstillet på at have en fordomsfri tilgang, gå-på-mod og nysgerrighed på arbejdspladsen og til de ansatte. 

Hos os vil du opleve en dynamisk arbejdsrutine, der kan ændre sig meget. Derfor skal du, som vikar, være opsat på at kunne sætte dig ind i nye rutiner hurtigt. Derudover er det vigtigt, at du er åben for nye rutiner og fleksibel.

Personlig og faglig udvikling

Det er vigtigt, at du, som vikar, trives på din arbejdsplads. Derudover er det vigtigt at du får en personlig, såvel som en faglig udvikling gennem hele forløbet.

Hos Ready2Work fokuserer vi på en god og tæt kontakt med alle vores vikarer løbende. Vi har stort fokus på både sikkerhed og tryghed hos virksomheder, men også for vores vikarer. 

Jo flere virksomheder, som man arbejder for – jo flere områder lærer man at kende.

På den måde skaber du større kendskab til forskellige områder og udvikler derfor en række nye kompetencer på forskellige områder.

Derfor skal du være vikar

Ved at arbejde som vikar, får du mange fordele og din frihedsgrad øget. Du vælger selv dine arbejdsdage, hvor du vil arbejde og hvor meget du vil arbejde. Måske ønsker du f.eks., at arbejde mere koncentreret i en tid, fordi du planlægger en længere rejse. Så er jobbet som vikar perfekt for dig.

Når du arbejder som vikar – kan du altid få nye udfordringer. Du vil ofte møde nye mennesker på de forskellige arbejdspladser, som du skal samarbejde med. Desuden vil du opleve nye faglige udfordringer og ikke mindst personlige udfordringer, når du er vikar. 

Som vikar får du højere løn, end en stilling som fastansat. Dette skyldes blandt andet at der skal kompenseres for usikkerheden med arbejde i de perioder med få vikarjobs.

Profil

Vi, hos Ready2Work, har fokus på de medmenneskelige behov, hvor de fysiske og psykiske behov altid sættes i højsædet. Vi er et vikarbureau, der har stort fokus på kvalitet og hos Ready2Work har vi altid et positivt menneskesyn. 

Vi fokuserer målrettet på de menneskelige værdier.Der er fokus på naturlige elementer, heri en professionel holdning til vores professioner, kvaliteten i vores arbejde og ikke mindst en fortsat personlig – samt faglig udvikling hos alle i Ready2Work. 

Vil du høre mere omkring hvordan du bliver vikar hos Ready2Work eller mangler du en vikar? Vi står altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os døgnet rundt.

Ønsker du at blive vikar?

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Allerede vikar? LOG IND HER

Har du spørgsmål?
Intet problem

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for en uforpligtende snak om dine muligheder i Ready2Work.

Om Ready2Work

Hvordan tilmelder jeg mig som vikar?

Du kan ansøge ved at klikke på “ansøg nu” nedenfor. Husk, at have dit uddannelsesbevis, kursusbeviser og straffeattest klar. Vi indhenter din børneattest, hvis du f.eks. er pædagog.

Hvordan logger jeg ind på min bruger?

Hvis du allerede har en bruger, kan du logge ind ved at klikke nedenfor. Du kan også scrolle til toppen eller bunden af hjemmesiden og klikke på bruger-ikonet i toppen af højre hjørne.

Hvor i landet kan jeg få vagter?

Når du er vikar hos Ready2Work stræber vi efter, at du får vagter i nærheden af din bopæl. Ready2Work er lokaliseret i Ringsted, men dækker det meste af Sjælland.

Hvordan finder jeg vagter?

Når du bliver tilmeldt som vikar, bliver du også tilmeldt vores app. Her kan du finde alle oplysninger omkring selve arbejdspladsen, kontaktpersonen, timesedler, beskeder fra Ready2Work og meget mere.

Information til vikarer

Hvordan bruger jeg kalenderen?

Vi har forskellige vejlednings-videoer bl.a. til hvordan man bruger kalenderen. Du kan finde dem på linket nedenfor.

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver syg?

Hvis du bliver syg og har en vagt hos Ready2Work, er det vigtigt, at du ringer ind så hurtigt som muligt i tidsrummet fra 6.00 til 24.00 og taler med os.

Derefter skal du søge om sygedagpenge hos din kommune via borger.dk

Herunder finder du relevante links.

Hvor finder jeg kursus i hygiejne?

Du kan finde SSI’s vejledning i håndhygiejne på linket nedenfor.

Hvor finder jeg min timeseddel?

Du kan finde en PDF af en timeseddel herunder og printe den.