Ledige stillinger

Hos Ready2Work kan hjælpe dig uanset om du ønsker et vikarjob eller hvis du søger vikarhjælp i din virksomhed. Hos os er der fokus på kvalitet og det medmenneskelige.

Stort udvalg af vikarjob

Hos Ready2Work har vi et stort udvalg af vikarer og vikarjobs inden for entreprenør- og industriområdet. Vores vikarbureau ligger i Ringsted – dog hjælper vi dig gerne med vikarjobs og vikarhjælp på det meste af Sjælland. Derfor skal du ikke tøve med at søge job eller ansatte hos os.

Det gode match

Det er vigtigt for os, at vikar og virksomhed har en god kemi gennem hele forløbet. Vi mener at det menneskelig bånd er vigtigt for et positivt og resultatorienteret samarbejde mellem vikar og virksomhed. Hos Ready2Work arbejder vi altid målrettet mod at skabe et personligt bånd mellem vikar, vikarbureau og virksomhed. Vi giver jer sikkerhed og tryghed hele vejen gennem forløbet. 

Dygtige vikarer

Hos Ready2Work sørger vi altid for at finde kvalificerede vikarer og virksomheder. Vores vikarer har altid de rette kompetencer, når de bliver sendt ud på et vikarjob hos jer. 

Tjek jobopslag på Facebook

Vi anbefaler, at du holder dig orienteret om ledige stillinger på vores Facebook-side. Her kan du løbende se opslagene, når de udkommer. Dette vil give dig mulighed for at være på forkant med vores nyeste stillinger.

Rady2Work søger en medarbejder med godt kendskab til trælast, til en kunde i Greve, du skal have et gyldigt kørekort og truckcertifikat, der vil være tale om et længerevarende vikariat for den rette.Vi tilbyder god løn, ordnede arbejdsforhold samt vi har overenskomst med 3F.Ansøg gerne på r2c@ready2care.dkHilsen teamet i Ready2work ...
View on Facebook
Kunne du tænke dig at være med i Ready2Care som fastansat vikar team.Til opstart i midt april. Vi søger lige nu.5 fastansatte ssh med garanti for timer5 fastansatte ssa med garanti for timer. 2 fastansatte spl med garanti for timerVi Tilbyde :Løn hver 14 dag Ny Firmabil.Brændstof Gode arbejdsforhold. Frihed med ansvar.Masser af vagterVi Forventer :Du er møde stabil.Sætter en ære i dit job.Ren straffeattest.Er til rådighed 5 dage om ugenMinimum forventer man tager vagter hver 3 weekend. Kan tage Minimum en reference fra tidligere jobs. Vi dækker kommunerne.Slagelse. Sorø. Ringsted. Holbæk. Næstved. faxe. Køge. lejre Stevns. OsvHvis du bor inden for dette område er det bestemt en fordelEr du noget for dig send en ansøgning på vores hjemmeside Ready2Care.dk eller på mail R2c@ready2care.dk så holder vi øje med din ansøgning.vi holder løbende samtaler. ...
View on Facebook
FIND OS PÅ FACEBOOK

Har du brug for hjælp?

Du må meget gerne kontakte os med spørgsmål eller hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Ledige vikarjobs

Nedenfor kan du se hvilke ledige stillinger, vi har på nuværende tidspunkt. Husk, at orientere dig på vores Facebook-side for hurtigt at se nye jobopslag.

Erfaren og mødestabil murer

Lokation: Slagelse

Maskinfører til en 20 tons gravemaskine søges, erfaring er et krav.

Arbejdssted er Slagelse.
God løn til den rette person.
Opstart med det samme.

Interesseret i at høre mere om stillingen, så kontakt os for en snak mandag til fredag mellem kl. 08.00 og 14.30 på telefon: 70 26 23 21.

ANSØG NU

Rørlæggere, maskinførere og håndfolk

Lokation: Hele Sjælland

Rørlæggere, maskinfører og håndfolk søges, erfaring er et krav.

Arbejdsstederne er på hele Sjælland.
God løn til de rette personer.
Opstart med det samme.

Interesseret i at høre mere om stillingerne, så kontakt os for en snak mandag til fredag mellem kl. 08.00 og 14.30 på telefon: 70 26 23 21

ANSØG NU

Rørlæggere

Lokation: Københavnsområdet

Rørlæggere søges, erfaring er et krav.

Jobbet er i Københavns området.

God løn til de rette personer.
Opstart med det samme.

Interesseret i at høre mere om stillingen, så kontakt os for en snak mandag til fredag mellem kl. 08.00 og 14.30 på telefon. 70 26 23 21.

ANSØG NU

Ansøg om at blive vikar

KLIK HER

Find vikarer til din virksomhed

KLIK HER

Har du allerede en bruger?

LOG IND